Plus Size Termékek/Online rendelések: +36 30 159 3394 | Kisméretű termékek: +36 30 367 1889

Plus Size Termékek/Online rendelések: +36 30 159 3394 | Kisméretű termékek: +36 30 367 1889

Blog. Itt olvashatod legújabb bejegyzéseinket

Tavaszi farmertrend: milyen fazont viselj 2023-ban?
09
Febr

A 2023-as év tavaszi farmertrendje a sokoldalúságra és a személyes ízlésre fókuszál.
Idén az évszakra jellemző szeszélyes időjáráshoz is alkalmazkodó, kényelmesen divatos farmernadrágok kerülnek reflektorfénybe!

Mindennapi viseletek: egyszerre kényelmes és nőies szettek a hétköznapokon is!
31
Jan

A komfortos, mégis a nőiességet hangsúlyozó mindennapi viseletek kiválasztása sok fejtörést tud okozni. Az öltözködés mindig is fontos szerepet játszott a divatban, és ez alól az ízléses hétköznapi ruházat sem kivétel.

Kötött pulóver - a puha és örökzöld felsőruházat
12
Jan

Azt a tévhitet biztosan meg fogjuk cáfolni, hogy kötött pulóver viselésével slampos és ódivatú leszel. Megfelelően kombinálva nagyon is stílusos és nőies szettben tudsz megjelenni, bármilyen alkalomról legyen is szó. 

Így leszel trendi az ünnepek alatt is!
19
Dec

Az év végi hajrában minden arról szól, hogy még karácsony előtt végezzünk a legszükségesebb előkészületekkel. A nagytakarítás, a lakás feldíszítése, az ajándékok beszerzése és az ünnepi menüsor kialakítása sosem kis feladat - és általában mindig a nőkre marad.

Divatos női kabátok minden testalkatra
10
Jan

Meglepő módon a kabátok is azok közé a ruhadarabok közé tartoznak, amelyeknél nagyon oda kell figyelni, hogy az előnyös domborulatokat emeljék ki.
Hogy elkerüljük az esetleges csalódást, győződjünk meg róla, hogy olyan fazont választunk, ami nem csak a szemünknek vonzó, de kifejezetten jól is áll nekünk.

3 egyszerű tipp hogyan legyél divatos konfekcióméret felett is
29
Dec

Napjainkban fontos szerepet kap önmagunk elfogadása és teljes felvállalása.
Szerencsére a teltkarcsú hölgyek is büszkébben vállalják gömbölyű idomokat, és egyre több gyönyörű plus size modell kap lehetőséget a kifutón is.

Stílusos elegancia minden különleges alkalomra
28
Dec

Családi események, esküvők, rendezvények, kiállítások, koncertek, partik és ünnepi összejövetelek követik egymást minden évben - de mi a közös bennük? Igen, a különleges ruha. És ez mindig dilemma, mikor, milyen alkalomra mi a legmegfelelőbb modell?